Várják az olvasók szavazatait

3 órája

Prima közönségdíj: péntekig még lehet voksolni

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) Zala Vármegyei Szervezete 18. alkalommal adja át szombaton a vármegyei Prima díjakat a Hevesi-színházban. A közönségdíjasra még lehet szavazni.

Szabó Judit

Nagyszabású gálaműsorral készülnek most is a Prima díj átadására, a kép egy korábbi gálán készült Nagykanizsán

Fotó: Szakony Attila

A Prima Primissima mozgalom célja, hogy elismerje a tudomány, a kultúra, a művészet és a sportélet kiválóságait, és egyben példaképeket állítson a társadalom számára.

A VOSZ Zala Vármegyei Szervezete évente három Prima díjast választ meg. Ezenfelül közönségdíjat is átadnak a tíz jelöltre leadott szavazatok alapján. A szavazás október 18-ig tart, szavazni ezen az oldalon lehet: https://zala.vosz.hu/varmegyei-prima-dij-szavazas

A jelöltek a következők: Guerra Gusztáv, a zalaegerszegi Pálóczi Horváth Ádám Alapfokú Művészeti Iskola címzetes, nyugalmazott igazgatója, dr. Petánovics Katalin nyugalmazott néprajzkutató, Illés Fanni paralimpikon úszó, Seres Péter fotóriporter, kiadványtervező, Kerner Gábor Antal építész, néprajzkutató, műemlékvédelmi szakmérnök, Lengyák István nyugalmazott pedagógus, dr. Péter József nyugalmazott fül-orr-gégész főorvos, Németh Miklós grafikusművész, Ecsedi Erzsébet színművész, rendező, Riersch Zoltán irodalmár és költő, újságíró, szerkesztő.

A jelöltek életrajzát is megtalálják a VOSZ zalai szervezetének honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában