Kanizsai Fiatalok Közössége

2024.06.22. 19:00

Kanizsai színjátszók sikere Vasváron

A Kanizsai Fiatalok Közössége színjátszói a hétvégén részt vettek a vasvári színjátszó fesztiválon, ahonnan kiemelkedő eredményekkel tértek haza.

Pásztor András

Fotó: ZH

A három napos rendezvényen az egész országból érkező csoportok mérették meg magukat. A csapatok a színjátszás örömének hódoltak a hétvégén, illetve szakmai programokon vettek részt, hogy magasabb színvonalon végezhessék a munkát. A nagykanizsai Honvéd Kaszinó Városi Színpad Kurta Lilla A szendvics című komédiáját mutatta be. A szakmai zsűri dicsérte az előadás dinamikáját, humorát, a színjátszók alakítását, így végül ezüst minősítéssel, illetve „az önálló fejlesztésű darabért” különdíjjal jutalmazták. A Mozaik Társulat Georges Feydeau A férj vadászik című komédiájával állt színpadra, amely szintén elnyerte a hallgatóság tetszését. A magas színvonalú színészi alakítás arany minősítésig juttatta a darabot, emellett Fási Barnabás színészi különdíjat is kapott. A két darabot Szollár-Nikolics Zsanna rendezte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában