Szombaton zalai futballrangadó

2024.04.11. 16:13

A kanizsaiaknak nem ment a Vasas otthonában

A Vasas Kubala Akadémia női NB II-es labdarúgó együttese az őszi meccsükhöz hasonlóan az első félidőben sokkolta az FC Nagykanizsa csapatát, azonban a kanizsaiaknak már a feladata a ZTE-vel szembeni mérkőzésre hangolódás, amely ebben a fordulóban nem lépett pályára.

Kühne László

Jobbról a kanizsai Szollár Bernadett, mellette Király Csilla (ZTE FC). Szombaton ismét egymás ellen harcolhatnak

Fotó: Szekeres Péter

Vasas Kubala Akadémia–FC Nagykanizsa 6-0 (4-0)
Budapest, 50 néző. Jv.: Alafi.
FCN: Sebők – Molnár II R., Balassa D., Szabó Zs., Nagy-Fáró, Gyergyák, Németh P. (Fülöp J.), Kaszás, Sóstai, Gergelics, Szollár, Edző: Benedek József.
Gólszerzők: Turcsányi (24., 43), Szalai Sz. (40., 42.), Kardos (63., 84.)

A találkozó első húsz perce nem alakult mentálisan se rosszul a kanizsai női NB II-es labdarúgó együttes számára a fővárosban. A budapesti Vasas Sporttelepen az első kapott gól is a vállalható kategóriába tartozott, sokkal inkább a játékrész zárása nem mutatott jól a további három, a tabellán negyedik Kubala Akadémia-találattal. A második félidőre. A nagykanizsai együttesnél pedig a fókusz már sokkal inkább a ZTE FC elleni megyei rangadóra került a hét folyamán, az egerszegiekkel a mérkőzést szombaton 16 órától Nagykanizsán rendezik az Olajbányász-sporttelepen. Előzetesen annyit, hogy a kilencedik látja vendégül az ötödik helyen állót.

– Ha a bajnoki előzményeket nézzük a zalaegerszegiekkel szembeni összevetésünkben, nincs okunk szégyenkezni, hiszen az ősszel 0-0-s döntetlent értünk el Zalaegerszegen, míg az elmúlt idényben kétszer is legyőztük őket – fogalmazott Benedek József, az FCN edzője. – Összességében azt mondhatjuk tehát, hogy az előjelek számunkra egyáltalán nem rosszak. Bizakodhatunk tehát és meg is teszünk mindent azért, hogy jó eredményt érjünk el játékosaimmal az élen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában