Újabb játékos érkezett a Budafoktól

2024.05.29. 13:26

Csonka András is a ZTE FC-ben folytatja!

Újabb játékos leigazolását jelentette be a ZTE FC csapata, aki a korábban bejelentett Gundel-Takács Bence mellett szintén a Budafok együttesétől érkezik. A védekező középpályás, 24 éves Csonka András kettő plusz egyéves szerződést kötött az egerszegiekkel. Csonka András az FTC csapatában nevelkedett és a felnőtt csapatban is bemutatkozott. Később kölcsönben futballozott a Soroksár, a Gyirmót és a Soroksár együtteseiben.

Kerkai Attila

Csonka András a Budafoktól érkezik a ZTE FC-hez

Fotó: budafok1923.hu

"Célom volt, hogy visszatérjek az NB I-es porondra. Innentől pedig az a célkitűzésem, hogy jól teljesítsek, helyt álljak ebben az osztályban is. Szeretnék minél többet játszani és jó eredményt elérni a csapattal, remélem egy emlékezetes szezont zárhatok majd ZTE színekben. Remélem, hogy a szurkolókat nem csupán jó játékkal, hanem gólokkal is meg tudom ajándékozni az elkövetkező idény során." - nyilatkozta Csonka András a ZTE FC honlapján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában