Szlovák állomás a mountain bike világkupán

2024.05.29. 16:37

Endrédi Máté és Bruchner Regina is rajthoz állt Nové Mestóban

Az elmúlt hétvégén egyik legkedvesebb pályájukra, a szlovákiai Nové Mestóba tértek vissza a Green Zone-ZKSE hegyikerékpárosai.

Varga Andor

Bruchner Regina és ...

Fotó: ZKSE

A nevezetes helyszín a mountain bike világkupa-sorozat következő versenyét fogadta, melyen magyar színekben az egerszegi Bruchner Regina és Endrédi Máté is rajthoz állt.

... Endrédi Máté a szlovákiai viadalon 
Forrás: ZKSE

Utóbbi első éves az U23-as férfi mezőnyben és nagy lelkesedéssel ismerkedik a körülményekkel. A rajtba a közel 150 fős mezőny játsó részében szólították be, ám aztán remek versenyzéssel a 100. hely közelébe küzdötte fel magát. Ekkor azonban bukott, leesett a lánc is a biciklijéről, a vége pedig az lett, hogy az időlimit miatt kiszólították a viadalról. Máté ennek ellenére légedett a történtekkel, biztató számokat produkált, egy olyan mezőnyben, ahol a legjobbak már a férfi elittel azonos köröket mennek.

A női junior futam 70 fős mezőnyében Bruchner Regina a második sorból várta a rajtot, majd felküzdötte magát az első tízbe, a szokatlanul hosszú verseny végére azonban kissé elfáradt és így végül a 17. helyen érkezett célba.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában