Népes mezőny gyűlt össze az idei bajnokságra

2024.05.29. 09:57

Két bronzérem a WKF magyar bajnokságról

A WKF szabályrendszerű karate magyar bajnokságon az egerszegi ZRKA-Toriki csapata két harmadik és egy negyedik helyezést ért el.

Kerkai Attila

Takács Ferenc edző (hátul) és tanítványai, azaz a kétérmes, Osbáth Lora és Neubauer András, valamint Osbáth Hanna. Fotó: Torki

Budapesten, az UTE Megyeri úti Jégcsarnokában került megrendezésre az idei WKF magyar bajnokság, melyen 61 klub több mint 800 versenyzője nevezett. A megszokott formagyakorlat és küzdelem versenyszámokban úgy az egyéni, mint a csapatok értékelésében hirdettek magyar bajnokokat a gyermektől, az ifjúságin át egészen a masters korosztályokig.

A Zalai Regionális Karate Akadémia (ZRKA) Toriki csapatából ketten is dobogóra állhattak. A női junior korcsoport +66 kg-os súlycsoportjában Osbáth Lora léphetett fel a küzdelem versenyszám harmadik helyére, ugyanebben a számban Osbáth Hanna  a negyedik helyen végzett. A 10-11 évesek között (C minősítés) a -40 kg-os fiúk mezőnyében Neubauer András szintén dobogós lett, aki harmadikként zárt. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában