Újra edzésben az NB III.-as csapat

2024.06.24. 17:15

Gabala Krisztián az FC Nagykanizsa edzője

Megkezdte nyári felkészülését az FC Nagykanizsa NB III.-as labdarúgócsapata, amely egyedüliként maradt a zalai csapatok közül a hazai labdarúgás harmadik vonalában. Immár új edző irányítja a kanizsaiakat Gabala Krisztián személyében.

Kerkai Attila

Gabala Krisztián Nagykanizsán vállalt munkát

Fotó: Nemzeti Sport

A labdarúgó NB III. Délnyugati csoportjában harmadikként zárt FC Nagykanizsánál a nyáron a váltás mellett döntöttek, miután közös megegyezéssel elváltak az útjaik Gombos Zsolt edzővel. Maga a váltás nem volt előre tervezett, de az egyeztetések során  kiderült, hogy más elképzelései vannak a szakvezetőnek és a klubnak, így sok sikert kívánva egymásnak elköszöntek egymástól. 

Nos, azóta pihenőn voltak a játékosok, de a háttérben  zajlott a munka. Hivatalosan még nem jelentette be az FC Nagykanizsa, de hétfőn már az új edző, Gabala Krisztián irányításával kezdődhet a munka. A játékosként a Bp. Honvédban, a Haladásban, a Kecskemét és a Békéscsaba csapataiban is  megfordult sportoló edzőként a Honvéd, a Csepel , a Hatvan, a Budaörs és a Szentlőrinc  együtteseit irányította. 

A keret kialakítása is zajlik,  erről Lánczos Attila  ügyvezető érdeklődésünkre elmondta,  addig nem szeretnének távozókról és érkezőkről nyilatkozni, amíg nem tisztázódik le minden, ám mint megjegyezte,  a hét közepén terveik szerint részletesen is bejelentik a csapatnál történt változásokat. Akadnak, akik jelenleg próbajátékon vesznek részt más csapatoknál, s amíg az ő sorsuk  sem dől el, a keret nyitottnak tekinthető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában