Antonio Mance már Katarban van

2024.06.27. 18:48

Két új játékos leigazolását jelentette be a ZTE FC

Két új játékos leigazolását jelentette be csütörtökön a ZTE FC NB I.-es labdarúgó csapata, amely a hét elején kezdte meg nyári felkészülését. A bosnyák Marko Čubrilo és a Haladástól érkező Nyíri Vince mellett egy távozót szinte biztosan el kell könyvelni, Antonoi Mance személyében.

Kerkai Attila

Antonio Mance távozása gyakorlatilag eldőlt, hiszen a hírek szerint a ZTE FC és Umm Salal már megegyezett az átigazolásáról

Fotó: Pezzetta Umberto

A bosnyák Marko Čubrilo pályafutását a szerb futball különböző csapataiban kezdte meg, mely időszak során több szerb klubnál is megfordult – ítra a ZTE FC honlapja. A bal oldali védő a bosznia-hercegovinai élvonalban szereplő FK Igman Konjic csapatától érkezik. Vele egy plusz egy éves szerződést kötött a ZTE FC.

A másik csütörtökön bejelentett érkező a 23 éves Nyíri Vince, aki viszont visszatér Zalába, lévén, hogy hévízi és a Hévíz SK-ban kezdett el futballozni. Öt évet töltött el a HSK utánpótlásában, majd az Illés Akadémia játékosa lett. Szombathelyről két szezon erejéig az NB II-es Doroghoz került, majd az elmúlt két évet a Haladás szintén NB II-es csapatában töltötte. Nyíri Vince kettő plusz egy éves szerződést kötött a kék-fehér klubbal.

Antonio Mance sorsa hivatalosan még nem dőlt el, de nyílt titok már, hogy Katarba utazott orvosi vizsgálatra, s nem hinnénk, hogy bármi megakadályozhatná, hogy leigazolja az Umm Salal SC. A két klub elvileg mindenben megegyezett egymással, de a hivatalos bejelentés még nem történt meg. Mance remek szezont futott, 15 gólt szerzett és nem volt senki számára meglepő, hogy kelendő lesz a piacon és a klub is úgy gondolkodott: mikor, ha nem most próbálja eladni jó formában lévő játékosát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában