Diákok és Vadmacskák: kosárlabdatábor a Kanizsa Arénában

2024.07.03. 13:32

A megérdemelt nyári pihenő előtt az egyéni technikai képzésre helyezték a hangsúlyt

A Kanizsa Diákkosárlabda Klub és a Kanizsai Vadmacskák SE a Kanizsa Arénában idén is megtartotta nyári napközis táborát, melynek keretében az edzések mellett kikapcsolódásra (például egy junior férfi válogatott kézilabda-mérkőzés megtekintésére) is lehetőségük nyílt a résztvevőknek.

Kühne László

A táborozók egyik korosztályának tagjai Gábor Erzsébetet hallgatják

Fotó: ZH

A programot Gábor Erzsébet és Kovács Magdolna edző vezette a gyermek, serdülő és kadet korosztályok tagjai, valamint az amatőr NB I.-es csapat játékosai számára. A napi két edzés mellett konditermi foglalkozások is vártak a játékosokra. A labdás tréningek során a korosztályoknak megfelelő egyéni technikai képzés került az előtérbe, a legfiatalabbaknál sok labdás ügyességi játékot és versenyt is szerveztek – de a játszótéri időtöltés, sőt, a közös fagyizás sem maradhatott el.

A kanizsai női kosarasokra mostantól megérdemelt nyári pihenés vár, majd augusztus elején kezdődik a felkészülés a 2024-2025-ös évadra.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában