Címvédés a nagykanizsai első osztályban

2024.07.05. 13:37

Átadták a díjakat a városi kispályás labdarúgó-bajnokság legjobbjainak

Néhány éve, mióta áttértek az őszi-tavaszi lebonyolításra, mindig nyáron adják át a díjakat a városi kispályás labdarúgó-bajnokság legjobbjainak.

Kühne László

A szenior sorozatot a Mu-Vill Aqua-Four nyerte meg ezúttal

Fotó: ZH

A 2023/24-es sorozatot a napokban zárták le a szervezők és a rendezvényen természetesen ott voltak a díjazott együttesek csapatvezetői is.

Az összejövetelen a házigazdák nevében Kápolnás Zoltán és Háli Gábor foglalta össze az elmúlt szezonban történteket. Elhangzott: az úgynevezett felnőtt korosztály küzdelmeiben – ez a korábbi I. osztálynak felel meg – címvédés történt, hiszen ismét a Metaxa Kanizsa-Szúnyog Büfé végzett az első helyen. A képzeletbeli dobogóra pedig az FC KAU-Prizma, valamint a Szemere-Olajbányász legénysége fért még fel.

Az öregfiúknál – legutóbb korosztályok összevonásával mindig van újdonság, a lényeg azonban az, hogy a résztvevők lelkesedése az év(tized)ek alatt semmit nem csökkent. A mezőnyben ezúttal a Mu-Vill Aqua-Four bizonyult a legjobbnak, megelőzve a Tip-Top Medgyaszay Étterem és az IMO Autómosó Gárdáját.

A csapatok tagjainak pedig a folytatásra sem kell sokat várni, az ősz elején rajtol az új lanizsai bajnokság.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában