Hárman dupláztak, Bedi Fehérvárra igazolt

2024.07.03. 19:36

Hetet lőtt a ZTE FC a szerdai edzőmérkőzésen

Szerdán ismét pályára lépett a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen, de nem egészen úgy, ahogy azt előre tervezték. A helyszín Csákvár volt, az ellenfél pedig az NB III-ba most feljutott MÁV Előre Főnix FC és a ZTE hét gólt lőtt.

Kerkai Attila

Németh Dániel volt az első duplázó az első félidőben

Fotó: Szekeres Péter

Érdekesen alakult a Márton Gábor vezette ZTE FC második nyári felkészülési mérkőzésének a sorsa, igaz, erről a legkevésbé az egerszegiek tehettek. Szerdán a PMFC következett volna. Csakhogy, a baranyaiak jelezték, hogy nem tudják vállalni a mérkőzést, a ZTE FC-nek pedig ellenfelet kellett találnia erre a napra. Sokáig úgy tűnt, hogy Lendván játszik szerdán a csapat, azonban minden erőfeszítés ellenére sem sikerült ellenfelet találni, végül kedden este sikerült megállapodni a Fejér vármegyei I. osztály győztesével, a MÁV Előre FC Főnix csapatával. A fehérváriak az őszt már az NB III-ban kezdik, hiszen az osztályozók sorsolásakor játék nélkül jutottak fel a magasabb osztályba.

A ZTE FC pedig újabb fiatalt igazolt előző nap, hiszen megállapodást kötött a 19 esztendős Dénes Csanáddal. Az utánpótlás-válogatott játékos és szélsőként bevethető futballista a legutóbbi két szezont az NB II-es Siófok együttesénél töltötte. A ZTE FC kétéves megállapodást kötött vele.

A ZTE FC-vel kapcsolatos hír, hogy a lejárt szerződésű Bedi Bence információink szerint a Fehérvár FC-hez igazolt, de erről cikkünk elkészültéig nem érkezett hivatalos bejelentés.

A szerdai edzőmeccsen a ZTE FC hétszer talált be és nyert.

ZTE FC–MÁV Előre Főnix FC 7-0 (2-0)
ZTE FC: Németh E. – Szendrei, Várkonyi, Safranov, Cubrilo – Sankovic, Kiss B., Sajbán – Csóka Do., Mim, Németh D. Cserék: Gundel-Takács, Bakti, Nyíri, Evangelou, Csonka, Medgyes, Boros, Spoljaric, Vogyicska. Dénes Cs., Klausz.
Gólszerzők: Németh D. (2), Dénes Cs. (2), Spoljaric (2), Boros.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában