Érmek küzdelemben és formagyakorlatban

2024.07.05. 19:00

Nagykanizsai küzdősportos sikerek az országos és az Európa-bajnokságon

A saját rendezésű, tavaszi Combat Sport kontinenstorna után sem lazítanak a Jeet Kune Do/Kali Nagykanizsa SE versenyzői, akik a fóti országos bajnoki fordulón és Stockholmban is bizonyítottak a közelmúltban.

Kühne László

Zsiga Ádám, Johanidesz Gábor és Nagy Zeusz

Fotó: ZH

Fóton a Magyar Tradicionális Kung Fu és Wu Shu Szakszövetség (HKF) országos bajnokságának 1. fordulóját bonyolították le, ahol Nagy Zeusz a felnőtt férfi, sanda light (qingda) küzdelem 65 kg-os kategóriában szerzett első helyezést, felnőtt wing chun fegyveres (kard) formagyakorlatban pedig ezüstérmet. Klubtársa, Zsiga Ádám a felnőtt sanda light küzdelem 75 kg-os versengésében 3. lett.

A dél-zalai egyesület vezetője, sifu Johanidesz Gábor különösen elégedett lehetett Nagy Zeusszal a svéd fővárosban lezajlott 19. Wushu Európa-bajnokság után, ahol tanítványa küzdelmi versenyszámokban indulhatott és a junior sanda 65 kg-os kategóriában bronzérmet szerzett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában