1+1 éves szerződést kötöttek

2024.07.17. 09:56

Yohan Croizet leszerződött a ZTE FC-hez!

Visszatért a ZTE FC NB I.-es labdarúgócsapatához a francia Yohan Croizet, aki az elmúlt szezont is a kék-fehéreknél töltötte kölcsönszerződéssel.

Kerkai Attila

Yohan Croizet a ZTEFC-ben folytatja Fotó: Pezzetta Umberto

A középpályás a nyáron visszatért az Újpest FC-hez, ahova szerződése kötötte, de a fővárosiak szakmai stábja partvonalon kívülre tette a játékost, azaz kitette a keretből. 

A ZTE FC-nél folyamatosan  kapcsolatban álltak a játékossal, hiszen szerették volna, ha visszatér. Az elmúlt szezonban 9 gólig jutott a középpályás. A ZTE FC honlapján található közleményben az áll, hogy egy plusz egyéves megállapodást kötöttek Croizet-vel, aki   2021 februárjában érkezett Magyarországra, korábban szerepelt többi közt a belga első osztályban és az MLS-ben is. Az OTP Bank Ligában már huszonnyolc pontnál jár a kanadai táblázaton és kétségkívül a magyar élvonal egyik legértékesebb játékosának számít.

„Öröm számomra visszatérni, a tavalyi szezon volt az egyik legjobb, amit tapasztaltam eddigi karrierem során. Meg kell tartanunk az alapot, amelyet az év elején elkezdünk felépíteni, hogy jól kezdjük a szezont. A keret még mindig rendkívül fiatal, én vagyok a legidősebb játékos, és kedvemre való a felelősség, amit ez vonz maga után. Fontos feladatom lesz, hogy segítsem az ifjabbakat a pályán, és minden tőlem telhetőt megteszek majd. Győztes mentalitásom van, és azért vagyok itt, hogy együtt sikert érjünk el a klubbal." - nyilatkozta a klub honlapjának a játékos. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában