Felkészülés

2024.08.22. 18:00

Péntek délután Kanizsán játszik a Fradi

Balatonboglári edzőtáborozása mellett, közben érkezik Nagykanizsára augusztus 23-án, pénteken a Ferencvárosi TC-Green Collect férfi kézilabda-együttese, hogy 17 órától a Kanizsa Arénában a szlovén bajnoki ezüstérmes RK Trimo Trebnje csapatával felkészülési meccs keretében mérkőzhessen meg.

Kühne László

Lékai Máté (pirosban) a párizsi olimpián, a franciák elleni meccsen

Fotó: Illyés Tibor

A fővárosi zöld-fehérek lassanként immár felkészülésük hajrájába fordulnak, keretükben például már a párizsi olimpiát megjárt két válogatott, Lékai Máté és Ancsin Gábor is „bőven” ott szerepel a klub honlapja szerint, a szlovénok elleni nagykanizsai úgymond főpróba pedig kiválóan szolgálhatja az idény kezdetére, ezen belül is az Európa-liga selejtezőjére történő ráhangolódást.

A Fradi férfi kézilabda-csapatának előkészületi találkozóját minden bizonnyal nagy érdeklődés kíséri majd a dél-zalai városban, s ezen meccs is remekül illeszkedik azon sorba, melyen belül már számos kézilabdagárda tapasztalhatta meg az Aréna hangulatát.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában