Magyarország és Szlovénia fiataljai találkoznak

Tegnap, 9:15

Csütörtökön utánpótlás-válogatott mérkőzés Nován

Ismét utánpótlás-válogatott mérkőzést rendeznek a zalai településen, hiszen csütörtökön itt rendezik meg 12 órától a Magyarország–Szlovénia U 16-os felkészülési találkozót.

Kerkai Attila

Tavaly, szintén szeptemberben éppen az U16-os válogatott volt a vendég és ugyanebben a párosításban, hiszen a pirosban látható magyarok szintén Szlovéniát fogadták Nován

Fotó: Pezzetta Umberto

A novai Léránt Lajos Sportcentrum mostanra már jól bevált helyszínnek mondható az utánpótlás-válogatottak számára. Az elmúlt évek során több alkalommal megmérkőzött már itt magyar U-válogatott az éppen aktuális ellenféllel, legyen az fiú, vagy leány válogatott. 

 Csütörtökön a Szabados József szövetségi edző vezette U16-os fiú válogatott lép pályára Szlovénia hasonló korú együttese ellen. A két csapat kedden a határ túloldalán, a szlovéniai Radenciben már megmérkőzött egymással, ahol a hazaiak 2-0-ra nyertek. A felkészülését Lentiben végző magyar csapat keretében van hazai, azaz zalai játékos is, hiszen Szűcs Áron, a ZTE FC tehetsége szintén tagja a magyar keretnek. 

Szabados József, a mieink szakvezetője a keddi találkozó után úgy értékelt, hogy több játékost új poszton próbáltak ki, emiatt a csapat védekezésére nem állt össze. Viszont azt is hozzátette, hogy a keddinél jobb teljesítményre képes együttese, s reményét fejezte ki, hogy mindezt csütörtökön, a novai visszavágón majd bizonyítják is. 

A magyar-szlovén U16-os találkozót csütörtökön 12 órától rendezik meg a novai Léránt Lajos Sportcentrumban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában