Vármegyei foci

1 órája

Hat gólt hintett a Zalalövő az I. osztályban

Felemás képet mutatott a Zala vármegyei bajnokság I. osztályának 8. fordulója. Akadtak csapatok, amelyek nem fukarkodtak a gólokkal, ugyanakkor voltak összecsapások, melyek esetébe a taktikai csata dominált.

Zaol.hu

Ez alkalommal sikerült felszednie a labdát a Andráshida kapusának, ám a mérkőzés során a Zalalövő hatszor is betalált

Fotó: Pezzetta Umberto

Horváth-MÉH Kiskanizsai Sáskák–Lenti TE 1–3 (0–2)
Kiskanizsa, 50 néző. Jv.: Hegedüs M.
Kiskanizsa: Parragi – Jagarics, Völgyi D., Kotnyek, Dolmányos, Petánovics, Pataky (Rácz), Heiszter (Mismás), Takács, Dömötör, Ötvös. Játékos-edző: Rácz Szabolcs.
Lenti TE: Kiss B. – Ritlop (Végi), Kondákor (Pálinkás), Simonfalvi, Kiss K., Kalamár, Bertalics, Völgyi M., Nagy B., Takács (Mentes), Horváth B. Edző: Völgyi Márk.
Kezdeti hazai nyomás után fokozatosan vette át az irányítást a vendégcsapat, és egy szöglet utáni lecsorgó labdát közelről a kapuba juttattak, ez megnyugtatta a Lenti csapatát. Továbbra is a látogatók akarata érvényesült, és ebben a félidőben az előnyüket is növelni tudták. Fordulás után némileg változott a játék képe, feljavultak a hazaiak és kiegyenlítetté vált a mérkőzés, a szépítés is sikerült. Ez megfogta a vendégeket, de a hazaiak nem tudták elérni az egyenlítést, sőt, a hosszabbításban újabb gólt kaptak.
Gólszerzők: Mismás, ill. Simonfalvi, Völgyi M., Pálinkás.
Jók: Parragi, Mismás, ill. Völgyi M., Simonfalvi, Bertalics, Horváth B.
U19: Kiskanizsa–Lenti TE 0–10.

Csesztreg–Szepetnek 2–0 (1–0)
Csesztreg, 150 néző. Jv.: Varga P.
Csesztreg: Gergő – Póczak, Lovrencsics (Könye Balla), Szabó K., Biharvári (Németh G.), Őri Cs., Nagy N., Kiss B. (Kovács E.), Orbán (Németh D.), Őri M., Elek. Edző: Tamás Tamás.
Szepetnek: Bocskai – Losonczy, Pápai (Kobra), Schuller, Szabó B., Csavari, Dömötör, Szilveszter (Üst), Orsós (Pál), Kolman, Bános (Bilák). Játékos-edző: Nagy Tamás.
A megyei bajnokság két jó csapata találkozott szép őszi időben. Sajnos a délelőtti eső nem tett jót a pályának így elég sokat csúszkáltak a játékosok. Nagy taktikai csata alakult ki. A vendégek átadták a kezdeményezést és kontra játékra rendezkedtek be. A Csesztregnek több lehetősége volt, de a befejezésnél pontatlanok voltak. A 41. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat Póczak révén. A második játékrész elején a vendégek bátrabban kezdtek támadni, de rövid időn belül rendezte sorait a Csesztreg. Az edzők cserékkel próbáltak változtatni. A 64.percben Kolman második sárga lapját megkapta és emberelőnybe került a hazai csapat. Ettől kezdve nőtt a különbség a két csapat között, és többször lezárhatták volna a mérkőzést. A 74. percben Németh volt eredményes, ez megpecsételte a Szepetnek sorsát. A látottak alapján a rutinosabb csapat nyert a jól felkészített vendégek ellen.
Gólszerzők: Póczak, Németh D.
Jók: Póczak, Őri Cs. , Őri M., ill. Bocskai, Szabó, Schuller.
Kiállítva: Kolman (64., Szepetnek).
U19: Csesztreg–Szepetnek 2–2.

Kinizsi Gyenesdiás–Magnetic Andráshida TE 0-5 (0-4)
Gyenesdiás, 50 néző. Jv.: Lapath D.
Gyenesdiás: Vajda – Csák, Fehér (Kiglics A.), Nagy G. (Tarnóczai), Zsiga, Szekér, Karancz, Besze (Molnár), Sipőcz, Czafit (Fellner), Szabó G. (Bertók). Edző: Kocsis Norbert.
Andráshida TE: Czirjék – Kaprinai (Baksa), Péhl (Kalamár), Karvalics (Bognár), Szabó P., Luter (Anti), Szabó M., Cséber (Tóth D.), Cserép (Rohonczy), Németh K., Igazi. Edző: Szabó II Zsolt.
A vendégek meggyőző támadó játékkal megérdemelten nyertek. Cséber szabadrúgását tankönyvbe illően sikerült kiviteleznie, amiből a negyedik gól született. A Gyenesdiás játékosainak egyéni megvillanásai a 16-os térségéig jelentettek reményt, veszélyt. A jól záró védelemben elenyésztek a próbálkozásaik.
Gólszerzők: Karvalics (2), Péhl, Szabó P., Cséber.
Jók: senki, ill. az egész csapat.
U19: Gyenesdiás–Letenye 3-1.

Clean Medic Zalalövő–Tarr Andráshida SC 6–0 (2–0)
Zalalövő, 70 néző. Jv.: Major Zs.
Zalalövő: Kovács D. – Csáki, Őr, Agg (Péter), Horváth T. (Kellner), Bekes, Radics, Cseresnyés (Gyenese), Tóth B., Földvári, Sipos (Sonkoly). Edző: Ostrom János.
Andráshida SC: Boczkó – László (Fábián B.), Fábián K. (Büki), Czene, Jándli, Soós, Nagy-Palócz (Török), Pataky, Vígh, Kiss L. (Gulyás), Cseke. Játékos-edző: László Dávid.
Már a 7. percben megszerezte a vezetést a ZTK, amikor a kapura törő Cseresnyés a rövid sarokba lőtt, 1-0. A 31. percben a kapura fejelő Agg Andrást letarolta a vendégkapus, a jogos büntetőt Horváth Tamás értékesítette, 2-0. A 48. percben Cseresnyés szaladt el a bal szélen, középre adását a hosszú oldalon érkező Radics továbbította a hálóba, 3-0. A 64. percben Cseresnyés futotta le a védőjét, beadását az érkező Sipos juttatta a kapuba, 4-0. A 77. percben Őr szögletét Kellner a kapu torkából bólintotta a hálóba, 5-0. A 87. percben egy bedobás után Radics az ötösről volt eredményes, 6-0. Sportszerű mérkőzésen megérdemelt hazai siker.
Gólszerzők: Radics (2), Cseresnyés, Horváth T. (11-esből), Sipos, Kellner.
Jók: Cseresnyés (a mezőny legjobbja) és az egész csapat, ill. senki.

Zalaszentgrót–Zalakomár-Zalakaros 0–0
Zalaszentgrót, 100 néző. Jv.: Takács G.
Zalaszentgrót: Osbáth – Jóna, Nikitscher (Pintér), Doszpoth, Fülöp (Kulcsár), Horváth B., Kovács L., Kovács-Braun (Vajda), Kovács P., Horváth S., Czibor. Edző: Bencze Péter.
Zalakomár-Zalakaros: Dömötör – Takács Cs., Horváth L. (Matyovszky), Horváth J., Madarász F., Bagó, Mutter, Horváth T., Mészáros, Tinó (Takács D.), Neubauer (Madarász Z.). Edző: Mutter Attila.
A nagy mezőnyfölényt a hazai csapat nem tudta gólra váltani.
Jók: senki, ill. az egész csapat.
U19: Zalaszentgrót–Zalakomár-Zalakaros 3–2.

Semjénháza–Technoroll Teskánd 0–5 (0–2)
Semjénháza, 100 néző. Jv.: Lakics P.
Semjénháza: Earles – Novák, Horváth P., Körösi (Ribarics), Horváth K., Dobri (Hompó), Szilárd, Baglady M., Szilágyi, Baglady K., Pál. Edző: Keszei Ferenc.
Teskánd: Garai – Gyarmati, Kiss P., Gájer, Ferenczi, Csonka (Szabó B.), Bresztovszky, Major (Csongár), Bedő (Bakos), Boronyák (Szekeres), Penczák. Edző: Kovács Imre.
Megérdemelt vendéggyőzelem.
Gólszerzők: Penczák, Bresztovszky, Gájer, Ferenczi, Boronyák.
Jók: Horváth P., Novák, , ill. Gájer, Bresztovszky, Major, Kiss P.
U19: Semjénháza–Teskánd 1–3.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában