Szinte mindent megnyert a Palóc Kupán

2 órája

A feketeöves Dancs Lora remekelt

Az idei őszi karateszezonban sem maradhatott el a a XI. Palóc Kupa megrendezése, természetesen a helysín továbbra is Salgótarján. Dancs Lora, az egerszegi Japán Út Harcművészeti Egyesület tehetsége ezúttal is kiválóan szerepelt.

Kerkai Attila

Dancs Lora remekül szerepelt Salgótarjánban

Fotó: ZH

A Magyar JKA Karate Szövetség a salgótarjáni szervezőkkel közösen rendezi meg a viadalt az Ippon Shobu szabályrendszerben, de ezen a szövetségen kívüli stílusok képviselői is nevezhetnek erre a viadalra. Az egerszegi Dancs Lora a friss JKA 1. dan fokozat, és a fekete öv is kellő motivációt adott számára és nem csak a saját, kadett korosztályában (17 évesek), hanem a juniorok és a felnőttek mezőnyében is harcba szállt. 

Nos, Dancs Lora valamennyi korosztályban megállta a helyét, sőt! Küzdelemben győzött a kadett, a junior és a felnőtt korosztályban, formagyakorlatban (kata) juniorban második, és kadettben nyert, a felnőtteknél pedig 3. lett. A hat versenyszámból négyben győzött, szerzett egy második és egy harmadik helyezést. 

Erre mondják, nem rossz...

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában