Izgalmas meccsek előtt a Zala vármegyei labdarúgó-bajnokságban

1 órája

A Zalalövő nagyon motivált a Hévíz elleni rangadóra

A Zala vármegyei labdarúgó-bajnokság I. osztályában tulajdonképpen elkezdődik az őszi hajrá a hétvégi fordulóval, hiszen a mezőnyre már csak négy mérkőzés vár az idei évben. A 10. fordulóban több érdekes mérkőzést is rendeznek, melyek az őszi végeredmény kialakulására is hatással lehetnek.

Kerkai Attila

A zöld mezben látható Zalalövő csapata jó meccsre és persze jó eredményre számít szombaton Hévízen

Fotó: Pezzetta Umberto

Természetesen minden mérkőzés hatással van  a végső sorrendre,  de például a mostani, 10. fordulóban a Hévíz - Clean Medic Zalalövő, a Csesztreg-Lenti TE,  és a Zalaszentgrót - Technoroll Teskánd összecsapás  is kifejezetten  izgalmas csatákat  tartogathat. A jelenlegi sorrendet úgy is kell nézni, hogy vannak még elmaradt és le nem játszott őszi meccsek, azonban a mostani első nyolc  helyezett  között ezt a három találkozót rendezik meg. 

A kupában a Zalalövő  legutóbb meglepte a Hévízt 

Szombaton az éllovas  ZTE FC II. a Szepetnekkel játszik, a második Hévíz pedig a Zalalövőt fogadja. A lövőiek három győztes mérkőzéssel a hátuk mögött  utaznak a fürdővárosba. A legutóbbi szezonban a Zala Vármegyei Kupában a Zalalövő Hévízen ejtette ki  a hévízieket, Ostrom János együttese pedig ezzel a lendülettel a döntőbe is bejutott. Ott ugyan  büntetőkkel kikapott a Zalaszentgróttól, de  Ostrom János jó szívvel emlékezik a legutóbbi hévízi meccsükre.

Az esős edzés is "szikrázott"

- Nem megyünk feltartott kézzel Hévízre, a meglepetés  lehetősége most is benne van ebben a meccsben - vélekedett  a Zalalövő mestere. - Az elmúlt szezonban a kupában  sikerült az akkor is már  jó erőkből álló Hévízt  kiejtenünk a kupából. A hazai pálya  természetesen most is a hazaiak mellett szól, a hévízeik fiatal játékosai kezdenek beérni, a legutóbbi bajnoki ezüst is már ezt mutatta.  Három győztes meccsen jutottunk túl,  csütörtökön  szakadó esőben edzettünk,  és azt láttam a fiúkon, hogy mentek ebben az időben is minden labdára. Motiváltak vagyunk. Amikor mentünk befele az öltözőbe, azt mondtam a srácoknak: amit ma láttam  tőlük, az alapján egy  jó eredményt érhetünk el szombaton is. 

Csesztregen  jó kis derbi lehet

A bajnoki címvédő Csesztreg a legutóbbi fordulóban vesztette el veretlenségét Teskándon,  szombaton azt a Lenti TE-t fogadja, amely ugyanannyi pontot szerzett és négy mérkőzést nyert meg zsinórban. A vasárnapi  Zalaszentgrót- Teskánd találkozóban is van "benzin", ez is egy izgalmas találkozónak ígérkezik. 

A Zala vármegyei bajnokság, I. osztályának hétvégi programja. 

Szombat, 15.00: Hévíz SK-Clean Medic Zalalövő, Hévíz. ZTE FC II. - Szepetnek, Zalaegerszeg, ZTE stadion mögötti pálya. Csesztreg - Lenti TE, Csesztreg. Kiskanizsai Sáskák - Gyenesdiás, Kiskanizsa. 
Vasárnap, 15.00: Zalaszentgrót - Technoroll Teskánd, Zalaszentgrót. Semjénháza - Magnetic Andráshida TE, Semjénháza.  15.30: Tarr Andráshida SC - Zalakomár ESE Zalakaros, Andráshida.

A bajnokság állása: 

 

  

 

 

  

 

 

    

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában