A rutinosabb ellenfél győzött

2024.10.16. 11:15

Az Egerszegi Titánok itthon is bemutatkoztak

Lejátszotta első hazai találkozóját az Egerszegi Titánok jégkorongcsapata az Andersen-ligában. A hazai siker elmaradt ugyan, de jó hangulatú mérkőzést játszottak.

Kerkai Attila

Egerszegi Titánok - Worm Angels 5-8 (0-2, 3-3, 2-3)
Zalaegerszeg, 250 néző. Jv.: JV: Németh M., Szabó K. (Molnár J., Kovács P.). 

Egerszegi Titánok
Baranyai Balázst köszöntik az Egerszegi Titánok játékosai, aki kétszer is betalált a legutóbbi találkozójukon  
Fotó: Pezzetta Umberto

Egerszegi Titánok: Szalai Ákos - Órsi, Szalai D., Baranyai, Őri, Varga (első), De Paoli, Maslac, Tóth A., Marth, Barna (második), Kápolnás, Farkas, Tóth L., Hajdú, Somogyi (harmadik), Szalontai, Simon, Wappel. Edző: Simon Alfonz

Gólszerzők: Baranyi 2, Varga, Barna, Simon, illetve Szakács, Pálfi, Borbás 3, Marosi, Bogó, Erdélyi. 

Nagy reményekkel várta a hazai bemutatkozást az Andersen-liga keretében az Egerszegi Titánok együttese, és sok néző volt kíváncsi a mérkőzésre. Az egerszegi klub tett is róla, hogy sokan látogassanak ki a jégcsarnokba, hiszen különböző akciókkal várták a nézőket. 

 Az első harmadban a vendég dunaújvárosi együttes ellépett két góllal, amire még egyet rátett a köztes játékrész elején. Erre jött a Titánok első találata. A vendégek akarata érvényesült a folytatásban is, ami az eredményben is megmutatkozott (1-4, 3-7), de aztán az utolsó harmadban az egerszegi csapatnak jött ki valamivel jobban a lépés. Ami arra lett jó, hogy a Titánok felzárkóztak (5-7), de a végén a Worm Angels még egyszer betalált. 

- Kicsit meg voltunk illetődve, hiszen ez még csak a második találkozónk volt ebben a ligában. Az ellenfél folyamatosan rajtunk volt, és az egyéni hibáinkat könyörtelenül kihasználta. Rutinos játékosokból álló riválissal mérkőzött fiatal csapatunk. Szurkolóinknak köszönjük, hogy ilyen sokan kilátogattak a mérkőzésre - összegezett a találkozó után Simon Alfonz, az Egerszegi Titánok edzője. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában