Hortobágy Kupa

2 órája

Ezüstökig reptettek a ZVMK modellezői

A közelmúltban zajlott a 46. Hortobágy Kupa repülőmodellező verseny, ahol a Zalaegerszegi Városi Modellező Klub tagjai eredményesen szerepeltek.

Kerkai Attila

Balról Nagy Gergő, Varró Krisztián, és a ZVMK elnöke, Szteblák Tamás

Fotó: ZVMK

Kaba mellett rendezte meg a debreceni modellező klub a 46. Hortobágy Kupát, ahol Nagy Gergő, Varró Krisztián és Szteblák Tamás képviselte a Zalaegerszeg Városi Modellező Klubot. Nagy Gergő, a nyáron rendezett ifjúsági világbajnokságon szerzett tapasztalatait kamatoztatva jól kezdte a versenyét, az utolsó startig maximum eredménnyel szerepelt, viszont a végén rontott, így az ifjúsági második helyen végzett, a világbajnoki ezüstérmes gyulai Szőke Kinga mögött.

Varró Krisztián, a közelmúltban szerzett országos bajnoki címe megszerzése után Kabán is szépen szerepelt. Maximális eredménnyel bekerült a döntőbe, melyben csak a második körben dőlt el a győzelem sorsa és és összetettben a második helyezést szerezte meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában