Értékeltek a szakvezetők

2 órája

Márton Gábor: Néha vannak ilyen megfoghatatlan dolgok

A Nyíregyháza-ZTE FC (1-1) NB I.-es labdarúgó mérkőzés után így értékeltek a szakvezetők.

Kerkai Attila

Márton Gábor szerint is bosszantó, hogy újra az utolsó percekben kapott csapata gólt

Fotó: Szekeres Péter

Tímár Krisztián, a Nyíregyháza szakvezetője szerint igazságtalan lett volna, ha nem szereznek pontot. 

– Azt elértük, hogy tavasszal az NB II-ben már mindenki visszaállt ellenünk, most pedig újonc csapatként elérkeztünk oda, eljött a ZTE és ugyanezt tette, amely visszaállt és kontrákat próbált vezetni – vélekedett az M4 Sport kamerája előtt. – Azt szerettük volna elkerülni, hogy kontrából hátrányba kerüljünk, de ez nem sikerült, és ilyenkor nehéz játszani. Viszont végig volt tartása a csapatnak és utána már nem nagyon engedtünk többet az ellenfélnek. Nehéz feltörni egy védelmet, ez még a Manchester Citynek is problémát okoz. Örülök neki, hogy a végén legalább egy pontot szereztünk, igazságtalan lett volna, ha vesztesként hagyjuk el a pályán. Tovább kell gyakorolnunk, tovább kell élesíteni a játékosokat, hogy a támadóharmadban még nagyobb minőségünk legyen. 

– Ez már nonszensz... – mondta Márton Gábor, a ZTE FC vezetőedzője ugyancsak a televíziónak, és arra utalt, hogy csapata megint a mérkőzés utolsó perceiben kapott gólt. – Mi dolgozunk, nem ezzel van a baj, de néha vannak ilyen megfoghatatlan dolgok, hogy az utolsó percekben kapunk gólt sokadjára. Nyilván ez rajtunk is múlik. Nyomtak, nyomtak, azt tudtuk, hogy ezt fogják tenni, becseréltek még egy jól fejelő játékost, de igazából nem volt nagy lehetőségük. nekünk azért volt még egy vagy kettő, de azokat nem használtuk ki, úgyhogy most meg kell elégednünk az egy ponttal. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában