Hírek

2011.09.05. 15:51

Hatékony közterület-felügyelet Hévízen

A megelőzési célt szolgáló intézkedésekkel eredményesen végezte a szezonbeli munkát a városban a közterület-felügyeleti szolgálat, tevékenységüket a napokban tekintette át a hévízi képviselő-testület.

Horányi Árpád

A feladatkör hangsúlyosan a szabályos parkolás fenntartására, a terek, zöldfelületek védelmének biztosítására, a kereskedelmi és vendéglátóegységek közterület-használatának ellenőrzésére terjedt ki. Hasonlóképpen kiemelt figyelemmel vette ki részét a szolgálat a fesztiváli jellegű rendezvények biztosításából, mindebben segítséget nyújtottak a településőrök, a parkoló ellenőrök és a polgárőrök. Az intézkedések vendégbarát módon, a figyelmeztetésekre irányultak.

Elhanyagolt területek rendbetételére 62 esetben szólítottak fel ingatlantulajdonost, több helyszíni ellenőrzésre és intézkedésre került sor bejelentések miatt kutyatartással kapcsolatosan. Az ellenőrzési tapasztalatok szerint megszaporodtak az engedély nélkül kihelyezett reklámtáblák, ezek felmérése és megszüntetésükre tett intézkedések folyamatos munkát adnak a felügyeletnek.  

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!