Hírek

2014.08.22. 12:52

A kisebb településeken is indít jelölteket a Jobbik

Keszthely - Keszthely környékén négy településen indít polgármester-jelöltet a Jobbik - jelentették be a párt sajtótájékoztatóján.

Keszey Ágnes

A Jobbik célja, hogy a kisebb településeken is legyenek jelöltjei - mondta el Selmeczy Zsuzsanna, a Jobbik Magyarországért Mozgalom Keszthelyi Alapszervezetének elnöke.

- Keszthelyen én magam indulok polgármesterjelöltként, Söjtörön Nagyné Csizmadia Valéria gondozónő, a párt helyi elnöke, Cserszegtomajon  dr. Kohlheb Róbert okleveles vegyipari gépészmérnök, Pötrétén Ángyán Tamás mozdonyvezető, a Jobbik Közlekedési Kabinetének tagja. Mindannyian képviselő-jelöltként is megmérettetjük magunkat - mondta el Selmeczy Zsuzsanna.

Jobbik sajtótájékoztató - Nagyné Csizmadia Valéria söjtöri (B) és Selmeczy Zsuzsanna keszthelyi polgármesterjelölt (J). Fotó: Keszey Ágnes

A söjtöri polgármesterjelölt Nagyné Csizmadia Valéria, a Jobbik helyi elnöke terveiről szólt:

- Kiemelem a járdaépítést, melynek hiánya már évek óta probléma a nagy átmenő forgalom miatt. A településen olyan körülményeket kell teremteni, hogy vállalkozók telepedjenek be. Szorgalmazom egy helyi mentőállomás, valamint egy termelői piac létrehozását.

A Jobbik több településen indít képviselő-jelölteket. Söjtörön Barta Erikát és Kalocsai Gusztávot, Vonyarcvashegyen Bányai Bence-történelem-földrajz szakos hallgatót,  Sármelléken Palotai Péter-műtőssegédet, Zalaszentgróton Medvéssy Csabát, a párt helyi elnökét.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!