Ingatlanbazár

2024.02.17. 11:30

Elvonulásokhoz keres helyszínt? Itt egy remek ajánlat!

Ha szeretne egy olyan helyen pihenni, ahol tényleg nem zavarja senki, akkor érdemes ezt a külsősárdi házat megnéznie, amely egy felújítást követően kiválóan alkalmas lesz arra, hogy a stresszelt emberek az irányítása alatt teljesen feltöltődjön. A telket - ami nem éppen aprócska -, lehet ésszerűen is hasznosítani, jelenleg gyümölcsfák vannak rajta döntő többségben. Ha a határhoz közel keres egy rekreációs célra is alkalmas területet, akkor ezt mindenképp nézze meg!

Zaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

“Külsősárdon 66 nm-es 2 szobás felújítandó családi ház eladó!

Forrás: ingatlanbazar.hu

Az ingatlan a település egyik csendes mellékutcájában, egy 2796 nm-es telken található.

Az ingatlanba belépve a nappaliba érkezünk, innen érjük el a ház többi helyiségét, balra a két hálószoba, jobbra a konyha - étkező, innen érhető el a fürdő.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A ház felújításra szorul, minden helyiségben fa nyílászárók vannak, fa födém és cserép hélyazat van a házon.

A ház melegét fa tüzelésű kályhával lehet biztosítani, a gáz a telken belül tallható.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A házhoz több tároló is tartozik. Az udvaron egy ásott kút, valamint gyümölcsfák (barack, szilva, körte) és szőlő található.

A település a Hetés néprajzi tájegységhez tartozik, földrajzilag a Lenti medencéhez sorolják. A 75-ös és a 86-os főutak között helyezkedik el, a szlovén határtól 5 kilométerre. A 86-os főút át is halad a település külterületén; a Rédics-Mosonmagyaróvár közti főút a hagyomány szerint a rómaiak Borostyánkő útja, helyi elnevezéssel „Postaút”.

Forrás: ingatlanbazar.hu

A község központján a 7418-as út húzódik végig, ezen haladnak a települést érintő autóbuszok is. A legközelebbi vasútállomás Rédicsen található. Távolsága a szomszédos nagyobb településektől: Rédicstől 1, Lentitől 4, Csesztregtől pedig 12 kilométer.

Területe sík, erdeje kevés, földjei melioráltak, többségében szántóként hasznosítottak. Belterületét sem folyó, sem patak nem érinti, külterületén Belsősárd felől a Kandia patak-folyik. Körjegyzőségi székhelye Rédics, itt található továbbá az óvoda, az iskola, a háziorvos és a posta is. A településen közintézmény nem működik. Közösségi célokat a faluház szolgál. Boltja működik, de nem mindennapos nyitva tartással.”[...]

Forrás: ingatlanbazar.hu

További lehetőségekért keresse fel az ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!