Nagykanizsa

2016.09.21. 15:08

Szeretne kutyust örökbe fogadni? Itt a lehetőség!

Nagykanizsa - Október elsején örökbefogadással egybekötött nyílt napot tart az állatmenhelyen az „Élettér” Állat- és Természetvédő Egyesület.

Pásztor András

Mint azt Maros Sándorné, az egyesület titkára elmondta: az állatok világnapjához kapcsolódóan, október elsején 11 órától ismét nyílt napot tartanak az állatmenhelyen.

- Mindenkit szeretettel várunk, aki szeretne közelebbről is megismerkedni a munkánkkal - mondta a titkár, aki hozzátette: az érdeklődők betekintést nyerhetnek a menhely működésébe, illetve felelős állattartással kapcsolatos tanácsokat is kaphatnak. A gyerekek közelebbről is megismerkedhetnek a menhelyen lévő kutyákkal, macskákkal, akár sétálni is elvihetik az állatokat. Ha pedig megszereti egymást kutya és látogató, akkor örökbefogadásra is lesz lehetőség.

Fotó: Szakony Attila

Mint megtudtuk: az egyesület éppen tíz éve költözött az új telephelyre, amit az elmúlt évek során folyamatosan újítottak fel, illetve szükség szerint bővítettek is.

- A jubileum alkalmából egy fotópályázatot is hirdetünk, melynek mi más lehetne a témája, mint a Barátaink az állatok mottó - említette Maros Sándorné, aki hozzátette: a pályaművek beküldésére nincs sok idő, a képeket szeptember 23-ig várják az egyesület e-mail címére, Facebook-oldalukon a részletes kiírás is olvasható. - A legjobb fotókat feltöltjük a közösségi oldalunkra, majd a legtöbb szavazatot elért képek készítői jutalomban is részesülnek. Az eredményhirdetésre a nyílt nap keretében kerül majd sor - fogalmazott a titkár.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!