Olvasó

2010.05.14. 10:16

Évadzáró a II. Kistérségi Amatőr Teke Bajnokságon

Befejeződött a II. Kistérségi Amatőr Teke Bajnokság, melyet a Pacsa és Térsége Többcélú Kistérségi Társulás támogatott.

Az Olvasó

Az évadzárónak és a mérkőzések is a zalaszentmihályi Teke Büfé adott otthont.

A 2009. őszén indult, kettő fordulós körmérkőzéses versenysorozatra 8 térségbeli település 11 csapata nevezett. A 60 vegyes gurításos megmérettetésekből álló mérkőzések izgalmas összecsapásokkal szórakoztatták a tekesport iránt érdeklődőket.

A díjátadón a Zalaszentmihály SE. csapata emelhette magasba a győztesnek járó trófeát, őket a dobogón sorrendben a Zalaszentmihályi Focisták és a Nagykapornak-Misefa együttese követte.

A bajnokságban résztvevő csapatok helyezései:
IV. Pötréte, V. Zalaszentmihályi Próbálkozunk, VI. Pölöske, VII. Lehetőség Pacsa, VIII. Csak Csajok, IX. Felsőrajk, X. Szentpéterúri Duracell Nyuszik, XI. Szentpéterúri Turbó Macik.

A szervezők külön díjazták a legjobb egyéni teljesítményt nyújtó sportolókat is, így a hölgyeknél 1. Miklós Zita Zalaszentmihályi Próbálkozunk, 2. Lugosi Tímea (Csak Csajok), 3. Szabó Edit (Csak Csajok), míg a férfiaknál 1. Szücs József (Zalaszentmihály SE.), 2. Mészáros János (Zalaszentmihály SE.), 3. Szabó Balázs (Zalaszentmihályi Focisták) diadalmaskodott.

A díjakat Vigh László a pacsai kistérségi Társulás elnöke és dr. Koczpek Csaba, Zalaszentmihály polgármester adta át. Az ünnepségen részt vett dr. Farkas Ágota, Szentpéterúr polgármestere, és dr. Csikós A. Dóra irodavezető.

A díjkiosztó további része a finom vacsora elfogyasztásával, kötetlen beszélgetéssel és hajnalig tartó tánccal folytatódott. A mintegy 70 résztvevő családias hangulatban, jókedvű mulatozással töltötte az estét. Köszönet illeti a sportrendezvény szervezőit és lebonyolítóit, kiemelve Miklós Sándort, a játékvezetőt.

A sikeres sportesemény azt sugallja a szervezőknek, hogy hamarosan újra kistérségi tekebajnokság indulhat Zalaszentmihályon - írja Lugosi Tímea.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!