Kínos bakik

2 órája

Magyar Péter ideges volt, nem árasztották el a Bem teret a tiszások

A Magyar Nemzet helyszíni tudósítója arról számolt be, hogy a vártnál kevesebben gyűltek össze az október 23-i megemlékezésén a Bem téren. A tudósítás szerint a Tisza vezére láthatóan idegesen indította mondanivalóját, amibe bele is bakizott.

Magyar Péter a Tisza Párt október 23-i rendezvényén

Forrás: AFP

Fotó: ATTILA KISBENEDEK

Magyar Péter három óra után nem sokkal a felállított színpadra lépett, és arra kérte a rendőrséget, hogy állítsák le a villamosközlekedést a Bem téren. A műsorvezető azt mondta, hogy Magyar Péter meglepetéssel készült. Nemsokára kiderült: a meglepetés az, hogy Magyar Péter felolvassa Márai Sándor Mennyből az angyal című versét – olvasható a helyszíni tudósításban. 

A Magyar Nemzet helyszíni tudósítója arról is beszámolt, hogy

 a politikus láthatóan idegesen, remegő hanggal kezdte el az olvasást, amibe bele is bakizott. A tömeg megtapsolta, majd a műsorvezető az „árad a Tisza” szlogent dobta be, amit többször megismételtek.

A Tisza Párt elnökét a lengyel Polgári Platform EP-képviselője, Michał Wawrykiewicz követte a pódiumon. 

Jó látni és hallani a szabadságot, ami a levegőben is érezhető

– emelte ki a képviselő, aki néhány mondattal később már diktátornak nevezte Magyarország miniszterelnökét, valamint elmondta, hogy  szerinte a Tisza Párt győz majd 2026-ban. 

A Bem József téren ott volt Fekete-Győr András is, akit nemrég ítéltek el jogerősen. A megjelentek a Bem József térről a Széna térre vonultak át.

A Mandiner arról adott hírt, hogy az október 23-i megmozduláson a tiszások pénzt csinálnak a lyukas zászlóból. 

A Magyar Nemzet eredeti, teljes cikkét ITT tudja elolvasni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában