A rajongó

3 órája

Magyar Péter lelkes híve az a férfi, aki megpróbálta megzavarni a kormányfő beszédét

Hivatali visszaélés, zaklatás és lopás miatt is eljárás alá vonták korábban azt a férfit, aki megpróbálta megzavarni Orbán Viktor ünnepi beszédét október 23-án a Millenárison – tudta meg a a Mandiner. A rendbontó, akinél egy papírvágó kést találtak, lekes híve Magyar Péternek és rendszeres résztvevője az ellenzéki megmozdulásoknak.

MW

Illusztráció

Forrás: Magyar Nemzet

Fotó: Csudai Sándor

A Mandiner információ szerint szerint hivatali visszaélés, zaklatás és lopás miatt is eljárás alá vonták már a hatóságok Cs.P-t, aki – a rendőrség tájékoztatása szerint – háromnegyed 12 körül megpróbálta megzavarni a Millenárison tartott ünnepi megemlékezést. A férfit, akinél egy papírvágó kést is találtak, a rendőrök kivezették a rendezvény helyszínéről, majd bevitték a II. kerületi rendőrkapitányságra, és ezúttal rendzavarás szabálysértés miatt indítanak ellene eljárást.

Fotók bizonyítják: a férfi Magyar Péter lelkes követője

A férfi (nevének kezdőbetűi Cs. P.) a közösségi médiában megtalálható nyilvános profilja alapján lelkes ellenzéki, aki nemrég még Márki-Zay Péter követője lehetett, de Hadházy Ákos, a Magyar Kétfarkú Kutyapárt és Pankotai Lili bejegyzéseit is kedvelte.

Az 1956-os ünnepi megemlékezést megzavaró férfi szinte minden ellenzéki tüntetésen jelen van, és Magyar Péter több eseményén is részt vett már a kezdetektől. Ott volt az október 6-án az MTVA székháza elé szervezett tüntetésen, de korábban a Tisza Párt Hősök Terén tartott júniusi kampányzáróján is is jelen volt. Sőt, egy bejegyzésben másokat is a megmozduláson való részvételre is buzdított. Ugyanígy tett Magyar Péter április 6-án a Kossuth téren tartott demonstrációja esetében is

– írja a Mandiner. 

A teljes cikket, benne a fotós bizonyítékokkal IDE kattintva tudja elolvasni.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában