szelíd motoros

2018.02.05. 16:18

Rékasi Károly szembenézhet gázolójával

Címkék#bíróság

Szer­dán a bí­ró­sá­gon találkozik a színész és a 67 éves férfi.

Több mint két évvel a súlyos motorbalesete után szembenézhet Rékasi Károly azzal a férfivel, aki elgázolta.

Rékasi annak idején rengeteg időt töltött kórházban, borzalmas testi és lelki kínokon ment keresztül, elmondása szerint pedig mivel dolgozni nem tudott, egyre jobban elapadtak az anyagi forrásai – Rékasi nem is titkolt. Nem panaszkodott, nem sajnáltatta önmagát annak idején, a tényeket mondta el.

Nos, mint azt a Lokál is megírta, vélhetően nem lesz feszültségmentes a találkozó, hiszen Rékasi hónapokon át kórházban feküdt, számos operációt kellett végrehajtani a lábán, és az egyik rövidebb lett négy centivel.

Rékasi a baleset következtében többek között fejsérülést, boka-, medence- és combcsonttörést szenvedett, emiatt hosszú ideig kórházban feküdt.

„Ha visszamehetnék időben a baleset időpontjára, azt szeretném, hogy ne előttem akarjon balra kanyarodni. Csak ennyi. Annyira jó életem volt! Piszkosul jól éreztem magam, ebbe kanyarodott bele ez az ember”

- mondta el korábban a Lokál Extrának a színész.

Az autóst, akivel a színész a motorjával ütközött, maradandó fogyatékosságot okozó közúti baleset gondatlan okozásával vádolják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!