Sport

2011.04.12. 18:03

Asztalitenisz: díjazott legjobbak

A megyei asztalitenisz szövetség – folytatva egy tízéves hagyományt – 2010. évi legjobb sportolóit díjazta a nagykanizsai Vasemberház tükörtermében.

Benedek Bálint

Az ünnepségen Jakabfi Imre, a szövetség elnöke mellett a kiemelkedően teljesítő pingpongozókat Cseresnyés Péter, Nagykanizsa polgármestere köszöntötte. A már 10 éves hagyományra visszatekintő eseményen ismét minden korcsoport legjobbjait választották ki.


A legtöbb díjat a Tompa Ingatlanforgalmi Kft.-Kanizsa Sörgyár együttese söpörte be, de például a legjobb férfi játékos a hévízi Nyírő József lett (távollétében a gárda edzője, Emecz Emil vette át a plakettet). A nőknél viszont a kanizsai Tápai Tímeát választották a legjobbnak.

A díjazottak névsora: Újonc, fiú: Raposa Roland (Hévíz). Leány: Deák Noémi (Sörgyár). Serdülő, fiú: Szerdahelyi Péter (Sörgyár) Leány: Táncos Dominika (Sörgyár). Ifjúsági, fiú: Csiza Bálint (Hévíz) Leány: Ladányi Dóra (Sörgyár). Felnőtt, férfi: Nyírő József (Hévíz). Női: Tápai Tímea (Sörgyár). Csapat: Zalakomár NB III férfiak. Csapatvezető: Léránt Zsolt (Zalakomár).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!