Sport

2011.07.28. 06:08

Száznegyvenes tempóval (képgalériákkal)

Két héttel a legutóbbi, kustánszegi viadal után egy másik zalai helyszínen, Gyenesdiáson gyűlt össze a roncsderbi országos bajnokság mezőnye, az évad hatodik futamára.

Kerkai Attila

A Kustánszeg SE tagjai pedig nemcsak a technikás vonalvezetést, de a sebességet is bírták, hiszen ezúttal is elsőségeket és több dobogós helyezést értek el. A versenyen a zalai klubok versenyzői közül csak a kustánszegiek indultak, akik az alábbi eredményeket érték el.

A pontszerzők. Ifjúsági III. kategória: 2. Lakatos Dominika (Suzuki), 4. Lakatos Lénárd (Suzuki). Épített kategória: 2. Beke István (Mazda). Lada kategória: 1. Hardi Ferenc, 5. Ungi Károly, 6. Geráth Péter. Széria kicsi kategória: 1. Siebel Balázs (Toyota), 6. Sipos Tamás (Mazda). Széria közép kategória: 3. Endrődi Boldizsár (VW Scirocco). Széria nagy kategória: 5. Czizmazia Sándor (Suzuki). Női kategória: 1. Pilipár Katalin (Mazda). Szuper: 2. Siebel Balázs (Toyota), 5. Tóth Zoltán (Lada), 6.Ungi Károly (Lada). Szerelői: 1. Fodor Timót (Lada), 2. Ombódi Szilárd (Toyota).

A csapatverseny összetettjében a Kustánszeg SE továbbra is az élen áll.

A csapatverseny összetettjében a Kustánszeg SE továbbra is az élen áll.

A csapatverseny összetettjében a Kustánszeg SE továbbra is az élen áll.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!