Bizonyos médiumokat bojkottál Botka

2017. május 20., 05:00 szerző: Mediaworks-összeállítás
BUDAPEST A szegedi Fidesz kezdeményezte a vagyonnyilatkozat-tételi eljárást Botka László helyi polgármesterrel, MSZP-s miniszterelnök-jelölttel szemben.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Hollik István kormánypárti képviselő elmondta: az elmúlt hetekben, hónapokban napvilágot látott információ is egyértelművé tette, hogy Botka László hazudott vagyoni viszonyaival kapcsolatban. Többmilliós luxusnyaraláson vett részt, amelyre fizetéséből nem tellett.

Botka László MSZP-s miniszterelnök-jelölt Fotó: Mediaworks

Ezenkívül felesége egy huszonötmillió forintnál is drágább luxusautóval közlekedik, ő milliós órákat hord, két hete pedig az derült ki, hogy egy halastavat és telekrészt hagyott ki a vagyonnyilatkozatából - sorolta Hollik István. Feltette a kérdést: milyen „milliós csecsebecséket” titkol még el a szegedi polgármester? Azt mondta, hogy Botka László kerüli a sajtót, sőt, bizonyos médiumokat bojkottál is, ezért úgy gondolták: „az egyetlen jogállami megoldás”, hogy vagyonnyilatkozat-tételi eljárást kezdeményeznek.

Közben az egyik legdrágább budapesti vendéglőben fotózták le Botka Lászlót a héten. A képet Gyurcsány Ferenc pártjának, a Demokratikus Koalíciónak az újságja közölte, ami jól jelzi, hogy továbbra is komoly feszültség van a DK és az MSZP között.

 

Mediaworks-összeállítás

2017. május 20., 05:00 szerző: Mediaworks-összeállítás

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...