Belföld

2015.10.06. 09:32

Egy sávon megindult a forgalom az M5-ösön, de még nagy a torlódás

Egy sávot megnyitottak az autósok előtt, de még mindig nagy a torlódás az M5-ös autópálya fővárosba bevezető szakaszán, ahol kedden kora reggel két kamion ütközött össze, és egy ember megsérült - közölte a katasztrófavédelem és az Útinform az MTI-vel.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője korábban elmondta, hogy a baleset a főváros határában, az M0-s lehajtója után egy kilométerrel történt. Az ütközés következtében az egyik kamion sofőrje beszorult a roncsba, ahonnan tűzoltók emelték ki, a sztráda érintett szakaszát lezárták.

A szóvivő legfrissebb információi szerint a sérültet azóta kórházba vitték; a műszaki mentés után egy sávon megindult a forgalom.
Szekeres Ákos, az Útinform ügyeletese az MTI érdeklődésére kedd délelőtt azt közölte, hogy az M5-ös 15-ös kilométere környékén már takarítják a pályát. A forgalom az egyik sávon lassan halad, ám a feltorlódott kocsisor még mindig 3-4 kilométeres, kerülni nem lehet. Belátható időn belül helyreáll a közlekedés rendje - tette hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!