Belföld

2016.08.23. 07:33

Kerékpárost gázolt a vonat Sülysápnál (frissítve)

Elgázolt egy nőt a 31-es főút sülysápi szakaszán lévő vasúti átjáróban egy személyvonat kedd reggel, az asszony meghalt. A baleset miatt jelentős késésekre kell számítani a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon - közölte katasztrófavédelem és a Mávinform az MTI-vel.

Csámpai Attila, a Pest megyei katasztrófavédelem szóvivőjének tájékoztatása szerint az 50-60 év körüli nő - akit kerékpárjával együtt elsodort a szerelvény - olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett segíteni rajta.

A Mávinform közölte: a baleset idején a fénysorompó jól működött. A hatósági helyszínelés idejére mindkét vágányt lezárták. Sülysáp és Tápiószecső állomás között vonatpótló autóbuszok viszik az utasokat, a távolsági vonatok egy része kerülővel közlekedik.

Az átszállások miatt a Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonalon 30-90 percet késnek a vonatok - olvasható a közleményben.

Frissítve:

A helyszínelés befejeztével újra járnak a vonatok Sülysáp és Tápiószecső között, ahol gázolás miatt korábban vonatpótló buszok vitték az utasokat - közölte a Mávinform kedd délelőtt az MTI-vel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!