Magasabb készültségi fokozat a debreceni repülőtéren

2016. március 23., 17:21 forrás: MTI
komment
A brüsszeli események miatt még magasabb lett a készültségi fokozat a debreceni nemzetközi repülőtéren - közölték a légibázis vezetői szerdán az MTI-vel.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Közleményük szerint a repülőtér utasai és dolgozói biztonságának érdekében bevezetett szigorúbb biztonsági intézkedések miatt az utasok átvizsgálása hosszabb időt vehet igénybe. Ezért kérik az utazókat, hogy a járatuk indulása előtt legalább két-három órával korábban érkezzenek meg a repülőtérre és a poggyászaikat ne hagyják őrizetlenül.

Gépfegyveres rendőrök ellenőrzik a járműveket a debreceni nemzetközi repülőtérhez vezető úton 2016. március 23-án. A brüsszeli események miatt még magasabb lett a készültségi fokozat a debreceni nemzetközi repülőtéren. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

A Wizz Air légitársaságtól kapott értesüléseik szerint a légitársaság járatai továbbra is menetrend szerint közlekednek Debrecen és a menetrendben szereplő összes úti cél között - olvasható a közleményben, amelyben a debreceni repülőtér dolgozói együttérzésüket fejezik ki az áldozatoknak, családtagjaiknak és a brüsszeli repülőtér dolgozóinak.

2016. március 23., 17:21 forrás: MTI

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...