Bulvár

2016.03.28. 13:38

Animációs sikerek

Két hét után búcsúzni kényszerült első helyétől a hazai mozikban vetített filmek népszerűségi listáján a Zootropolis - Állati nagy balhé című animációs film.

Szente Ottó

Igaz nem sokon múlt, az élre törő, ugyancsak „állatos" új bemutató, a Kung Fu Panda 3 csak bő ötezer nézővel vert rá a Zootropolisra, előbbit 37 ezren utóbbit 32 ezren nézték meg a március 17-e és 23-a közötti héten. Ezzel együtt a kritika részéről is szinte egyöntetű elismerésben részesített Zootropolis bízvást mondható sikerfilmnek, három hét alatt 190 ezren váltottak rá jegyet, s a kasszákban hagyott 250 millió forint bevétel is szépen mutat a készítők, forgalmazók könyvelésében.

Új bemutatóként még a Zoolander 2 című, Ben Stiller nevével fémjelzett amerikai vígjáték tört be a top 10-be, a 9 ezer néző a 6. helyre volt elég.

A Kung Fu Panda 3 című animációs film vette át a vezető helyet. Fotó: InterCom

Újabb 10 ezer nézőt tudhat magáénak a Saul fia, amely a tárgyalt héten a 7. helyet foglalta el, hazai nézőinek száma pedig túllépett a 230 ezren.

A top 10 filmjei közül a legnagyobb nézőszámmal a Deadpool büszkélkedhet, a február 11-ei bemutató óta 410 ezren voltak rá kíváncsiak, s még mindig az ötödik helyen zárta a hetet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!