Bulvár

2015.07.29. 09:30

Oroszlánként pózol a cuki kutya - Hihetetlen karriert futott be a mopsz (videóval)

Doug, a globális szupersztár imádja az extrém ruhákat, és kedvenc tévéműsora is van.

Lisztmayer Zsófia

Doug, a kétéves mopsz az amerikai Nashville-ben él gazdájával, Leslie-vel, aki kezdetben ismerőseinek szeretett volna néhány vidám percet okozni a kutyusáról készült vicces képekkel. Az egyik kosztümös fotó azonban egyszer csak saját életre kelt, és a Facebook-on terjedve több ezer emberhez jutott el. Ekkor kezdődött a cuki mopsz karrierje. Mára már több tízezren követik figyelemmel a kutyus hétköznapjait, amelyek korántsem unalmasak.

Fotók: Facebook

Leslie folyamatosan tölti fel a közösségi oldalakra a kutyusról készült vicces és cuki videókat, képeket. A népszerűsége miatt pedig folyamatosan járja az országot, hogy rajongóival találkozzon.

Doug szívesen pózol az imádott kamerának, ami a képek alapján viszont szereti őt: legyen rajta Yoda-jelmez vagy egy oroszlánkirályos sörény.

Gazdája szerint Doug mindenkivel kedves, a gyengébbik nem két- és négylábú tagjait pedig kifejezetten szereti. A mopsz szabadidejében szívesen alszik, ami az ő esetében bizony együtt jár a horkolással, ezért gazdája sokszor kénytelen füldugóval aludni. A mopsznak kedvenc tévéműsora is van, ami nem más, mint a New York igazi háziasszonyai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!