Bulvár

2017.03.29. 14:49

Rengeteg pénzért vették meg egy tinilány szüzességét

A lány az interneten árulta az ártatlanságát, nem is akármennyiért!

Hatalmas és bonyodalmas sztori végére kerülhet pont azzal, ha Aleexandra Khefren elveszíti a szüzességét - írja a Metro.

A fiatal lány azzal borzolta előbb a szülei, majd a közvélemény kedélyeit, hogy pénzért kezdte árulni a szüzességét, méghozzá hatalmas pénzért.

Alexandra Khefren azért döntött úgy, hogy elkezdi árulni a szüzességét, mert segíteni akart a szüleinek, hogy jobb körülmények között élhessenek. A lány magasra tette a licit alsó határát, több mint 850 ezer fontért, vagyis átszámítva majdnem 327 millió forintért adta volna magát. A szüleinek annyira nem tetszett az ötlet, hogy megfenyegették Alexandrát: kitagadják a családból, ha ezen a módon veszíti el az ártatlanságát.

Egy ideig azt lehetett hinni, hogy miután a fiatal lány szülei kijelentették, kitagadják, ha megvalósítja a tervét, eláll majd az ötlettől.

A sztori kapcsán egy ideig nem voltak fejlemények, ám most újra jelentkezett Khefren, aki bejlentette:

Elkelt a szüzessége, amit végül egy üzletember vásárolt meg 2 millió fontért!

A titokzatos vevőről csak annyit lehet tudni, hogy egy hong kongi üzletemberről van szó, aki már le is foglalta a hotelt, ahol el fogja venni a lány ártatlanságát. Khefren elárulta, hogy telefonon már beszélt a férfival. A lány elmondta, hogy inkább egy olyan embernek adja a szüzességét, aki fizet érte, minthogy egy olyan férfinak adja, aki előbb vagy utóbb úgyis elhagyja majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!