Bulvár

2016.12.28. 15:39

Rövid pórázon tartotta a Sötét Nagyurat Carrie Fisher

A hétfőn szívroham szövődményeiben elhunyt filmszínésznő, Carrie Fisher a következő, jövőre a mozikba kerülő Star Wars-epizódban is szerepel. Egy magyar stábtag szerint zárkózott művész volt, de egy szívéhez közel álló lényt szívesen bemutatott a kollégáinak.

- Öt hétig ugyanaz volt a munkaadónk - mesélte egy magyar fiatalember lapunknak az Ébredő erő című SW-epizód forgatási körülményeiről. - Volt, hogy egyszerre teáztunk a kantinban. Egészen zárkózottnak tűnt. Nem beszélt, csak ha kérdezték. Az kivétel volt, mikor először behozta a kutyáját a stúdióba. Körbevitte és mindenkinek bemutatta. Napokig röhögtünk a kutya nevén, akiről Carrie Fisher azt mondta, rövid pórázon kell tartani, de a kezéből eszik. És kacsintott!

Carrie Fisher kedvelt kutyusát ugyanis Lord Vadernek hívják.

A filmekben Leia hercegnőt alakító színésznő a szeptemberben vele leforgatott jelenetek miatt egyébként a következő SW-filmben is benne lesz, így a rajongóknak nem kell végleg elbúcsúzniuk tőle.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!