Egyéb

2010.07.12. 06:21

Ahol a gond, ott a megoldás

Ki alkoholista társsal, ki anyagi gonddal küzd, ki a gyermekéért aggódik, ki képtelen kapcsolatot kialakítani. Mindenki cipel terhet, de ahol a probléma gyökere, ott a megoldása is.

Péter Gyöngyi

 Oklevelek sorakoznak az egerszegi szoba falán, kurzusok sikeres lezárultát tanúsítják: one brain (kineziológia ág), cigánykártya, spirituális, regressziós, Hellinger-terápia, hogy csak néhányat említsünk a több mint húsz dokumentum közül. Efféle technikákat, ismereteket alkalmaz, van, akit mély tudati állapotba visz.

 

- A betegségnek is lelki oka van, tehát beteg emberek is jönnek, de olyanok is, akik csak jobbá szeretnék tenni az életüket. Van, aki konkrétumokat sorol, például nem tud aludni, más nem érzi magát jól a bőrében, ezen változtatna, de nem tudja, hogyan. Az a legszebb, amikor visszajelzés jön, hogy sikerült túljutni a bajon - említette Csenge. Hangsúlyozta, nem gyógyító, csak eszköz, hogy a hozzáfordulók megleljék bajaik forrását. Szembesít. Téves hitrendszerekkel, hazugságokkal, hibákkal, mert ezek okozzák a legnagyobb galibát. - Fontos, hogy szembenézzünk a korlátainkkal, mert nem a világ tehet arról, milyen helyzetben vagyunk. Sem az anyagi csődről, sem a rossz kapcsolatokról, sem a betegségekről. Minden probléma bennünk van, de a megoldás is. Nem az a baj, ha valaki hibázik, hanem az, ha nem állapítja meg, hogy másként kell. Az rossz, ha nem a nekünk való utat választjuk. A számunkra kellemetlen dolgok, élmények a tudatalattinkba kerülnek, miközben 95 százalékban a tudatalattink irányít bennünket...

 

Életmód rovatunk további cikkei itt!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!