Életmód

2016.05.22. 17:05

A grafológus válaszol

„Csak úgy" jeligével látta el levelét az 58 éves, felsőfokú végzettségű, nyugdíjas, „tip-top" úrinő, aki a világban nyitott szemmel járva mindenre odafigyel; akaratos, makacs, s kevésbé tűri az ellentmondást.

Grafikuma mutatja, hogy sok minden érdekli, nyitott az új információkra, s ha éppen jó kedvében van, akkor bármit könnyen és gyorsan képes megtanulni.Munkavégzésére legfőbb jellemző, hogy amit csak lehet leegyszerűsít, azonban ha ez mégsem vezetne az általa kívánt eredményre, akkor feltétlenül korrigálja saját magát annak érdekében, hogy a végeredmény a maximálisan elvárt és legkívánatosabb legyen.

A tevékenységeket nagy lendülettel kezdi, azonban energiabeosztási nehézségei miatt gyorsan elfárad, és a kitűzött feladatait lassabban tudja megvalósítani, mint ahogy azt elvárná saját magától. Ebből adódóan elégedetlensége nőttön nő, újabb és újabb önváddal fordul maga ellen, s valódi énjét kifelé senkinek sem mutatva, színészkedéssel igyekszik megjátszani a külvilág felé, hogy Ő a világon a legnyugodtabb, a leghiggadtabb, a legkiegyensúlyozottabb és a legaktívabb asszony. Pillanatnyi állapotában érzékenység, állandó önvád, önsanyargatás jellemzi.

Érzelmeit elnyomja, a munkába menekül ahelyett, hogy az őt nyomasztó gondokkal bátran szembenézzen, s azokra mielőbb megfelelő megoldást keressen.Javaslom, ha csak apró szemvillanásokra is, de merjen nagyobb odafigyelést fordítani önnönmagára, az éppen gondolatait foglalkoztató mégoly aprónak tűnő problémákra is, s adja fel az önmarcangolását. Igyekezzen megtalálni az „arany" középutat, és a múlt fájó emlékeit lezárva forduljon inkább bizakodva az ismeretlen jövő felé.

Várjuk olvasóink jeligével ellátott, sima A/4-es lapra, legalább 15 sor terjedelemben, golyóstollal írt, teljes névaláírással ellátott leveleit egerszegi szerkesztőségünkbe. Kérjük az alábbi adatok megadását: életkor, nem, végzettség, foglalkozás, nyilatkozat, hogy a grafológus válasza közzétehető.

Novák Mária

grafológus

Címkék#grafológia

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!