Foci

2015.01.19. 17:50

Annyi fix , hogy nagy volt az öröm

Nagykanizsa - Egy ideig biztosan beszélni fognak még a nézők és talán a résztvevők is a IV. Szabadics Kanizsa Kupa teremlabdarúgó torna küzdelmeiről. És itt ne a szombati egyik csoportmeccs utáni sportszerűtlen jelenetekre gondoljunk, sokkal inkább arra, hogy új győztest jegyezhettünk - legalább egy esztendeig, a Fix Bomba „személyében”.

Kühne László

A szóban forgó legénység esetében nyilvánvalóvá vált, hogy mennyit számít ilyen szinten néhány új ember – és közülük is például Béli Milán – egy csapat teljesítményében. Nevezett játékos nem csupán gólkirály lett, hanem a lehető legfontosabb pillanatban is villant.

– Igen, én is úgy érzem, hogy az elődöntőbeli, az RMP-Földi elleni duplázásom jól jött ki – gondolkodott el a torna legeredményesebb játékosa, Béli Milán. – Előzetesen nem kalkuláltam a gólkirályi címmel, és nagyon örülök, hogy a győzelmünk mellett ez így alakult.

A Fix Bomba háza táján tehát amúgy is jó volt a hangulat, amit Horváth Tibor csapatvezető szavai csak megerősítettek:

– Először is annak örülök, hogy itt lehetünk, hogy létezik ez a torna, és bízunk abban, hogy még sokáig így is lesz, mivel akkor megvédhetjük a most elhódított címet.

Parázs jelenet a döntőben: a későbbi győztes Fix Bomba (csíkosban) a Team Belucci kapuja előtt. Fotó: Szakony Attila

Címekben egyébként sem volt hiány a tornán. A gólkirályról már tettünk említést, de természetesen megválasztották a szervezők a torna legjobb játékosát is, aki a Tip-Topból Boros Zoltán lett.

– Nagyon jó érzés a torna legjobbjának lenni, és ezt csak fokozza, hogy mindezt a már legendássá vált Tip-Top mezében sikerült elérni – mondta örömmel szavaiban az amúgy Ausztriában futballozó játékos.

A torna legjobb kapusa pedig Horváth Gábor lett az RMP-ből, ő azonban – érthetően – ezúttal picit szomorúbb volt, hiszen a címvédő legénység ezúttal „csak" harmadik helyen végzett.

A Tisztelet Kupa helyezettjei sem panaszkodhatnak, mérkőzés nekik is jutott bőven a csoportkörbeli búcsújuk után. Itt a győzelmet a Dunántúli Postás SE szerezte meg a Curacao előtt, a harmadik helyért vívott mérkőzésen pedig a Blackburry győzött az FC Kau ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!