Foci

2015.08.29. 16:10

Városi presztízsmeccsre számít

Az NB II 5. fordulójában vasárnap 16.30 órától az újonc Vác csapatának a vendége a ZTE FC, amely nem szeretne üres kézzel hazatérni.

Kerkai Attila

A találkozó egyik főszereplője kétségkívül Csank János, a ZTE FC mestere, aki két sikeres szezon után, a csapatot az NB II-be visszajuttatva, Vácról tette át székhelyét Zalaegerszegre. Az, pedig, hogy Városi Viktor is főszerepet vállal-e magára, csakis rajta múlik. A kék-fehérek középpályása az eddigi mérkőzéseken is sokat dolgozott, nagy mezőnymunkát vállalt, de betalálni még nem sikerült neki.

Eddig nem sikerült gólt szereznem, de a lényeg, hogy nyerjen a csapat mondta el szombaton a délutáni edzés előtt, amikor megkerestük. Szélső és támadó vagyok, s ahogy mindenki, én is szeretem, ha ott van a nevem a gólszerzők között, de a legfontosabb, hogy a csapat eredményes legyen.

Városi Viktor (fehérben) annak is örül, ha jól játszik, de egy gólt már ő is szeretne

A ZTE FC az eddigi négy találkozón hét pontot gyűjtött, a legutóbbi, Dunaújvárosi elleni 4:0-s hazai siker pedig igencsak meggyőző volt. Azt kérdeztük Városi Viktortól: ez azt is jelenti, hogy jó passzba kerültek?

- Jól jött az a siker és tényleg volt erő a játékunkban - válaszolta. - Az erőnléttel amúgy sincs gond, és szeretnénk jól kijönni a váci mérkőzésből is. S hogy ez mit jelent? Természetesen győzelmet, de a Vác annak ellenére nem rossz csapat, hogy eddig még nem szerzett pontot. Óvatosnak kell lennünk, ráadásul a hazaiaknak presztízst jelent ez a találkozó, hiszen mégiscsak volt mesterük, Csank János ellen meccselnek. Ez sem lesz elhanyagolható szempont.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!