Gazdaság

2017.02.06. 18:45

A legbefolyásosabb ötvenben ismét a hévízi polgármester

Hévíz - Ismét bemutatkozott a fürdőváros a Turisztikai Díjátadó Gálán és Évadnyitó Fogadáson a fővárosban, Papp Gábor pedig újra bekerült Az év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban címet viselő kiadványba.

Zalai Hírlap

A 25. éve megrendezett turizmus gálára hagyományosan ez évben is február elsején került sor, a szakma jeles képviselőit a Budapest Kongresszusi Központban fogadták. A nagyszabású rendezvényen összesen 16 turisztikai szakember, illetve szervezet vette át a szakmai szervezetek díját. Hévíz bemutatta azt a csokoládéból készült makettet is, amellyel korábban Erfurtban, a Culinary Olimpián sikert aratott, tájékoztatta a Zalai Hírlapot az önkormányzat.

Papp Gábor negyedszer szerepel az impozáns kiadványban
Fotó: Hévízi Önkormányzat

Az évadnyitóval egy időben került a szakmai közönség elé Az év 50 legbefolyásosabb személye a magyar turizmusban címet viselő, negyedik éve megjelenő kiadvány is. Az impozáns kötetben immár negyedik alkalommal szerepel Hévíz polgármestere, Papp Gábor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!