Szabó Szilárd értékelt

2023.08.23. 15:00

Hatalmas bulit szervezett a NagyON Kanizsa Egyesület

Évek óta nem gyűlt össze annyi ember zenei rendezvényen a városban, mint vasárnap a Csónakázó-tónál, ahol az Országos Jetski Bajnokság versenyszámait követően szervezett tűzijátékkal egybekötött szabadtéri bulit a NagyON Kanizsa Egyesület.

Pásztor András

Dj Goór és Lotfi Begi volt a hangulatfelelős a Csónakázó-tónál. Mindketten felpörgették a közönséget

Fotó: Gergely Szilárd

A közösségi médiában azóta megjelent posztok és kommentek ezrei jelzik, hogy a kanizsai közönség ki van éhezve a hasonló zenei programokra, főként a fiatalok, akik fergetegesen érezték magukat és akkora bulit kanyarítottak, hogy Lotfi Begi álla is leesett. A sztár dj. nem véletlenül írta ki közösségi oldalára: "nagyok sok augusztus 20-ai bulin vagyok túl, de ilyenben még nem volt részem". A rengeteg pozitív visszajelzés után a szervezőket kérdeztük: miért vállalták fel egy ekkora rendezvény megszervezését?

- Saját rendezvénnyel kívántuk színesíteni és felpezsdíteni a város életét, egyúttal méltó módon megünnepelni államalapításunk ünnepét - kezdte Szabó Szilárd, a NagyON Kanizsa Egyesület alapító tagja, aki rögtön hozzátette: tavaly a várost vezető Éljen Városunk Egyesület (ÉVE) képviselői politikai játéknak felhasználva megakadályozták, hogy augusztus 20-án a hagyományoknak megfelelően tűzijátékkal lehessen zárni az ünnepet Nagykanizsán. - Úgy láttuk, idén sem lesz ez fontos számukra, ezért a NagyOn Kanizsa Egyesület tagjai úgy gondolták, hogy ez a méltatlan helyzet még egyszer nem fordulhat elő, így elhatároztuk, hogy megpróbáljuk saját magunk megszervezni, illetve a tűzijátékot megelőzően zenei programokkal kiegészítve emlékezetes estét adni a nagykanizsai embereknek. Azt hiszem, ez tökéletesen sikerült, hiszen Dj. Goór és Lotfi Begi kora esti fellépése után egy különleges helyről, a Csónakázó-tó szigetéről emelkedtek a magasba a tűzijáték rakétái. Rendkívül boldogok vagyunk, hiszen hatalmas tömeg látogatott ki a Csónakázó-tóhoz, több ezer ember vett részt az esti rendezvényünkön, azt hiszem, ez önmagáért beszél. A rengeteg pozitív visszajelzés csak megerősít bennünket abban, hogy ez a város többet érdemel annál, mint amit az elmúlt években kapott. Egyesületünk tovább dolgozik és szerény lehetőségeink ellenére szeretnénk a jövőben is különféle eseményekkel, rendezvényekkel színesebbé tenni városunk életét. Ezúton is szeretném megköszönni azon cégeknek és magánszemélyeknek a támogatását, segítségét, akik ugyancsak fontosnak tartották , hogy egy ilyen rendezvény megvalósulhasson, nélkülük ez nem jöhetett volna létre - mondta Szabó Szilárd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!