többször bántalmazta barátnőjét

2020.08.25. 18:01

Négy hónapra szóló távoltartást rendeltek el az erőszakos egeraracsai férfival szemben

Az egerszegi járásbíróság nyomozási bírája 4 hónapra távoltartást rendelt el annak az egeraracsai férfinak az ügyében, aki több alkalommal bántalmazta barátnőjét.

ZH

Fotó: Shutterstock

A férfi augusztus 22-én este tíz óra körül megjelent a szomszédjánál, ahol féltékenységből miatt bántalmazta volt barátnőjét. A házigazda távozásra szólította fel a hívatlan és agresszív látogatót, aki megragadta a nőt, és 30 méteren keresztül vonszolta az utcán a hajánál fogva, könnyű sérüléseket okozva áldozatának. A garázda férfit a keszthelyi rendőrök elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, ezt követően garázdaság, könnyű testi sértés, magánlaksértés miatt indítottak büntetőeljárást ellene és kezdeményezték letartóztatását. A nyomozási bíró végzése nem jogerős, tudatta közleményében az egerszegi törvényszék.

Kapcsolódó cikkünk:

https://www.zaol.hu/kek-hirek/helyi-kek-hirek/a-gyanu-szerint-hajanal-fogva-huzta-vegig-az-utcan-volt-baratnojet-egy-egeraracsai-ferfi-4446281/

Kiemelt képünk illusztráció!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában