vetélkedő

2021.06.03. 17:00

Közlekedik a család

Családok jelentkezését várja a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága a közlekedésbiztonsági vetélkedősorozat megyei döntőjére.

ZH

Az ORFK Országos Ba­leset-megelőzési Bizottsága 2021-ben is meghirdette a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyhez Zala megye is csatlakozott.

A többéves múltra visszatekintő népszerű vetélkedősorozat célja, hogy felhívja a figyelmet a szülők példamutató közlekedésének fontosságára, a család nevelő hatásának erejére, így kialakítva a gyermekekben a megfontolt, körültekintő közlekedési magatartást.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Baleset-megelőzési Bizottsága szervezésében a megyei döntőt 2021. június 12-én, szombaton 9–15 óra között rendezik a Spirit Auto Kft. Zalaegerszeg, Bozsoki úti telephelyén. Az egész napos rendezvényre a családok jelentkezhetnek elektronikus úton (https://www.kozlekedikacsalad.hu/helyszinek) vagy személyesen, a vetélkedő napján. Nevezhet minden magyarországi lakóhelyű család, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes B kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá 6 és 17 év közötti gyereket nevelnek.

Az a család, amelyik a legsikeresebben szerepel a megyei versenyen, képviseli Zalát az országos döntőn, ahol a fődíj egy Škoda Kamiq személygépkocsi.

A versenyről bővebb tájékoztató a www.kozlekedikacsalad.hu oldalon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában