Közlekedésbiztonság

2022.05.12. 17:00

Vetélkedő családok

Idén újra sor kerül az ORFK Országos Baleset-megelőzési Bizottság, az Autós Nagykoalíció, valamint a Skoda Magyarország által rendezett Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedőre.

ZH

A Közlekedik a család területi fordulóit május 21. és június 18. között országszerte húsz helyszínen rendezik meg, ezek a regionális válogatók, amelyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyermeket, gyermekeket nevelnek. A területi versenyeket a fővárosi és a megyei baleset-megelőzési bizottságok a helyi Skoda márkakereskedésekkel együttműködve szervezik. 

A legjobban teljesítő családok az augusztus 26–28. között megrendezendő országos döntőben versenghetnek majd az első helyért, és a fődíjért, egy Skoda Fabia Ambition 1.0 TSI autóért.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában