Frissen Zalából

2023.01.08. 07:24

Halálos baleset történt a 7-es főúton (helyszíni fotókkal)

Forgalmi akadályra kell számítani Nagyrécsénél.

Katasztrófavédelem

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

7:17 Személyautó és autóbusz karambolozott a 7-es főút 203-as kilométerénél, Nagyrécse térségében vasárnap reggel. A balesethez riasztott nagykanizsai hivatásos tűzoltók áramtalanították a gépkocsit. A helyszínre a mentők is kiértek.

7:38 A baleset következtében a gépkocsi vezetője olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon teljes útlezárás van érvényben - írja a police.hu.

10:50 Az autóbuszban a sofőr négy utast szállított, ők nem sérültek meg a balesetben. Információink szerint a személyautót egy nő vezette, akinek az újraélesztését a mentők kiérkezése előtt mér megkezdték, de életét nem sikerült megmenteni. A balesetben közrejátszhatott, hogy az útburkolat csúszós volt a lefagyott pára miatt.

12:10 Az érintett útszakaszon a helyszínelés befejeződött, a közlekedés ismét zavartalan.

13:22 Személyautó és menetrend szerint autóbusz karambolozott a 7-es főút 203-as kilométerénél, Nagyrécse és Nagykanizsa-Szabad-hegy között vasárnap reggel hét óra előtt nem sokkal. Információink szerint Suzuki SX4 típusú személyautóval közlekedett egy 29 éves nő, aki vélhetően a csúszós burkolaton elvesztette uralmát járműve felett, ami keresztbefordult az úton, és nekicsapódott a szemből érkező autóbusznak, melyben a sofőrrel együtt négyen utaztak, ők a balesetben nem sérültek meg. A személyautó vezetőjének újraélesztését a mentők kiérkezése előtt már a helyszínen tartózkodók megkezdték, de életét nem sikerült megmenteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában