A mentők is a helyszínre érkeztek

2023.11.26. 20:17

Kigyulladt egy családi ház Reziben vasárnap este

Zaol.hu

Illusztráció

Forrás: Tűzoltó és Műszaki-mentő Egyesület

Tűz keletkezett egy családi ház pincéjében vasárnap este 8 óra tájt Reziben a Hársfa soron. A tűz a kazántól indult és a mellette található tüzelőanyagokra terjedt át. A keszthelyi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral eloltották a lángokat és kipakolták a pinceszintet. A tűz nagyjából 10 négyzetmétert érintett. A tűzoltók mellett a mentősökre is szükség volt  a helyszínen, írja a katasztrofavedelem.hu.

Ez a harmadik háztűz egy nap alatt Zala vármegyében, szombaton pedig halálos áldozatot követelt a szén-monoxid. Ajánlatos lenne minden háztartásba egy szén-monoxid érzékelőt beszerezni és elhelyezni egy olyan helységben ahol tüzelőberendezés található. Továbbá felhívjuk a lakosság figyelmét az elővigyázatosságra, ellenőriztessék évente tüzelőberendezéseiket. Az alábbi linkre kattintva elolvashatják a katasztrófavédelem tanácsait a biztonságos fűtés érdekében: 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában